Lääkemuoto ja käyttö

Lamisil® Solo -valmisteen ansiosta yksi käsittelykerta riittää parantamaan silsan. Lue lisää valmisteesta ja sen käytöstä jalkasilsan hoidossa.

Lääkemuoto ja käyttö
Vaikutustapa

Lamisil® Solo on ensimmäinen ja ainoa valmiste, jota käytettäessä yksi hoitokerta riittää.

Lamisil® Solo muodostaa iholle kalvon. Kalvo häviää noin kolmen päivän kuluttua, mutta vaikuttava aine, terbinafiini, säilyy ihossa ja tuhoaa edelleen sientä. Lamisil® Solo tuhoaa infektion aiheuttavan sienen eikä pelkästään estä sen kasvua.

Yksi Lamisil® Solo hoitokerta riittää siis jalkasilsan parantamiseen.

Lamisil® Solon lisäedut

Monet eivät pidä siitä, että jalkasilsaa on hoidettava emulsiovoiteella, geelillä tai sumutteella usean päivän ajan. Tästä syystä hoito keskeytetään usein, kun oireet ovat hävinneet mutta infektio ei ole vielä kokonaan parantunut. Hoidon jättäminen kesken voi valitettavasti johtaa jalkasilsan uusiutumiseen ja ikävään tulehduskierteeseen.

Lamisil® Solon avulla ongelma ratkeaa: yksi käsittelykerta riittää, joten hoito ei jää koskaan kesken.

Valmisteen käyttö

Yksi annos riittää jalkasilsan hoitoon.

Lamisil® Soloa levitetään molempiin jalkoihin suihkun tai kylvyn jälkeen. Levitä ensin puolet putkilon sisällöstä jalkaan, jossa oireet ovat vaikeammat. Levitä sitten loput putkilon sisällöstä toiseen jalkaan, vaikka jalassa ei olisikaan näkyviä muutoksia eikä oireita. Levitä liuosta ensin varpaanväleihin ja joka puolelle varpaita. Levitä liuosta tämän jälkeen vielä jalkapohjiin ja jalkojen syrjiin (1,5 cm korkeudelle).

Levitä Lamisil® Solo jalkoihin tasaisesti, älä hiero sitä ihoon. Anna aineen imeytyä ihoon 1–2 minuutin ajan levityksen jälkeen.

Pese kädet huolellisesti Lamisil® Solon levittämisen jälkeen, jotta sieni ei leviä muille ihoalueille. Hävitä käytetty putkilo hoidon jälkeen. Putkilon pitäisi olla nyt tyhjä. Älä pese jalkoja saippualla 24 tuntiin Lamisil® Solon levittämisen jälkeen.

Hoidon jälkeen voit panna jalkaan puhtaat puuvilla- tai villasukat ja sopivat kengät. Lamisil® Solon pitäisi lievittää oireita, kuten kutinaa ja poltetta, muutaman päivän kuluessa.

Vaikka oletkin nyt aloittanut jalkasilsan hoidon, on tärkeää noudattaa silsan ehkäisyohjeita ja huolehtia hyvästä jalkahygieniasta, jotta tulehdus ei uusiudu.

Valmisteen käyttö