Lääkemuoto ja käyttö

Lamisil®-sumute on kätevä ja tehokas tapa hoitaa jalkasilsa. Tämä osio sisältää tietoa valmisteesta ja sen käytöstä jalkasilsan hoidossa.

Lääkemuoto ja käyttö
Vaikutustapa

Jalkasilsahoidot ovat kehittyneet huimasti. Lamisil®-sumutteella voit hoitaa ihottuma-aluetta helposti koskematta siihen. Riittää, että suihkutat sumutetta iholle.

Helppokäyttöisen Lamisil®-sumutteen vaikuttava aine, sieniä tuhoava terbinafiini, torjuu infektiota heikentämällä sienen solurakennetta ja tuhoamalla sen lopulta kokonaan. Helpon annostelun ansiosta sumutteen käyttö on joustavaa ja miellyttävää.

Ennen kuin käytät suihketta, pese aina jalat lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Seuraavaksi kuivaa jalat varovasti. Suihkuta valmistetta varpaiden väleihin ja jalkojen iholle.

Valmisteen käyttö

Sumutteen käyttö on helppoa eikä sekoita arkirutiineja: yksi suihkaus kerran vuorokaudessa viikon ajan.

Lamisil®-sumutteen miellyttävällä annostelupumpulla on monta etua. Sen avulla valmistetta ylettyy annostelemaan helposti jalkoihin, joten se soveltuu hyvin iäkkäämmille ihmisille.

Pese jalat aina ensin lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Kuivaa jalat sen jälkeen huolellisesti. Suihkuta valmistetta varpaanväleihin.

Toista käsittely kerran vuorokaudessa viikon ajan.

Muista pestä kädet huolellisesti valmisteen käytön jälkeen, jotta sieni ei leviä muille ihoalueille.

Valmisteen käyttö