Ohita ja siirry sisältöön
iloiset tytöt sohvalla

Lamisil – luotettava kumppani jalkasilsan hoidossa

Lamisil-valmisteet sisältävät terbinafiinia, joka on yksi tehokkaimmista6, 7 sienilääkkeiden vaikuttavista aineista. Varvasvälisilsan hoitoon riittää viikon mittainen Lamisil-hoito. Kalvon muodostavalla Lamisil Solo -liuoksella riittää yksi käsittelykerta.

Näin käytät Lamisil Solo -liuosta4

Levitä Lamisil Solo -liuosta molempiin jalkoihin

Levitä Lamisil Solo -liuosta molempiin jalkoihin

Pese jalat ja kuivaa ne huolellisesti ennen kalvon muodostavan liuoksen käyttöä. Levitä Lamisil Solo -liuosta molempiin jalkoihin, vaikka jalkasilsan oireita olisi vain toisessa jalassa. Käytä noin puolet tuubin sisällöstä yhteen jalkaan.

Levitä liuosta kaikkiin varvasväleihin sekä varpaiden ylä- ja alapinnalle

Levitä liuosta kaikkiin varvasväleihin sekä varpaiden ylä- ja alapinnalle

Levitä sitten Lamisil Solo -liuosta jalkapohjaan ja jalkaterän reunoille 1,5 cm:n korkeuteen asti. Odota 1-2 minuuttia ennen kuin puet sukat ja kengät jalkaan.

Voit pestä jalat 24 tunnin kuluttua liuoksen levittämisestä

Voit pestä jalat 24 tunnin kuluttua liuoksen levittämisestä

Kutinan, kirvelyn, arkuuden ja muiden oireiden pitäisi lievittyä muutaman päivän kuluessa Lamisil Solo -liuoksen käytöstä. Lue myös vinkit uuden infektion välttämiseen.

Älä lopeta jalkasilsan hoitoa ennenaikaisesti

Älä lopeta jalkasilsan hoitoa ennenaikaisesti

Oireiden lievittyminen ei välttämättä tarkoita, että jalkasilsa on parantunut. Jalkasilsa voi uusiutua, jos hoito lopetetaan ennenaikaisesti. Jatka siksi hoitoa pakkausselosteen ohjeiden mukaisesti, vaikka oireita ei enää olisikaan havaittavissa. Lamisil-valmisteiden vaikutus jatkuu hoitojakson päättymisen jälkeen. Ne hoitavat jalkasilsaa tehokkaasti ja pienentävät infektion uusiutumisen riskiä, ja tarvittava hoitojakso on suhteellisen lyhyt.5

Jos haluat päästä eroon varvasvälisilsasta ilman päivittäisiä hoitotoimenpiteitä, Lamisil Solo on oikea ratkaisu sinulle. Yksi levityskerta riittää. Lamisil Solo -valmisteen ainutlaatuisen depotvaikutuksen ansiosta vaikuttavaa ainetta vapautuu jatkuvasti kalvosta iholle. Aine säilyy iholla jopa 13 vuorokautta levittämisen jälkeen ja tuhoaa varvasvälisilsaa aiheuttavia taudinaiheuttajia. Siksi hoidon ennenaikainen lopettaminen on käytännössä mahdotonta.4

Jalkasilsan ennaltaehkäisy1

Pidä jalat ja erityisesti varvasvälit puhtaina ja kuivina.

Pidä jalat ja erityisesti varvasvälit puhtaina ja kuivina.

Älä kävele paljain jaloin yleisissä suihkutiloissa tai pukuhuoneissa

Älä kävele paljain jaloin yleisissä suihkutiloissa tai pukuhuoneissa. Käytä uimatossuja.

Pese jalat huolellisesti vedellä ja pH-neutraalilla pesuaineella ja kuivaa ne tarkasti

Pese jalat huolellisesti vedellä ja pH-neutraalilla pesuaineella ja kuivaa ne tarkasti. Tämä on erityisen tärkeää liikunnan jälkeen tai jos olet käyttänyt hengittämättömiä turvakenkiä esimerkiksi töissä.

Muista vaihtaa sukat päivittäin ja pestä ne 60 °C:ssa.

Muista vaihtaa sukat päivittäin ja pestä ne 60 °C:ssa. Käytä aina puhtaita, puuvillasta tai muusta luonnonmateriaalista valmistettuja sukkia.

Valmisteet jalkasilsan hoitoon